Yrityksen talousohjaus yrityksen koon ja tarpeiden mukaisesti

Yrityksen talousohjaus

Lisäpalveluna tarjoamme yrityksellenne talousohjausta ja asiantuntijamme suunnittelee talousohjauksen yrityksen koon ja tarpeiden mukaan. Myös pienempien yritysten kannattaa hyödyntää toiminnassaan kirjanpidon tuottamia lukuja. Luvut pitävät aina sisällään tietyn määrän yrityksen sisällä tapahtuvia asioita ja prosesseja, jotka voidaan usein helposti mitata ja hyödyntää talousohjauksessa.

Talousraportointi päätöksentekoa varten

Kirjanpidon raportit kertovat aina yrityksen historiasta. Voimme myös asettaa yrityksellesi mittareita, jotka kertovat yrityksen prosesseista ja siten tulevasta.

Oletko yrittäjä, joka miettii järkevintä tapaa nostaa tuloja yrityksestä? Laskemme puolestasi tavan, jolla maksat nostamastasi tulosta henkilökohtaisesti vähiten veroa.

Jos yritykselläsi on menossa Tekes-projekti, autamme mielellämme myös Tekes-raportoinnissa.

Talousohjaus tiiviissä yhteistyössä

Talousohjaus tapahtuu tiiviissä yhteistyössä yrityksesi yhteyshenkilön kanssa ja se aloitetaan järjestämällä yhteinen work-shop, jossa kartoitetaan yrityksesi tarpeet, tavoitteet ja tahtotila. Talousohjaus on helpointa toteuttaa silloin, kun teemme yrityksenne kirjanpidon, mutta tarvittaessa voimme myös vuokrata asiantuntijan käyttöönne. Talousohjauspalvelun tukena toimii webin välityksellä toimiva Accuna- raportointipalvelu, joka venyy niin budjetointityökaluksi kuin tunnuslukujen ja mittareiden helppoon visuaaliseen seurantaan.

Pienyrittäjän budjetointi

Autamme yritystäsi budjetin laadinnassa ja seurannassa. Budjetin laadinnassa kysymme oikeat kysymykset, jotta tarkka ja yksityiskohtainen budjetti saadaan laadittua.

Määritämme yrityksellesi oleelliset tunnusluvut, joita seuraamalla tiedät taloutesi tilan.

Ota yhteyttä

ACC Orlando Oy
Vapaalantie 2 B 23
01650 Vantaa
Puhelin 0102 390 590