Sähköinen taloushallinto ja reaaliaikainen kirjanpito yritykselle

Sähköinen taloushallinto

Mikäli haluat unohtaa papereiden pyörittämisen ja säästää ajassasi huomattavasti, järjestämme yrityksellesi tarvittaessa kokonaan sähköisen taloushallinnon. Näin voit kohdentaa aikasi siihen, minkä parhaiten hallitset ja tehostaa yrityksesi tuottavuutta. Sähköisyys voidaan tarvittaessa ottaa käyttöön vain osittain, jos hyppy bittimaailmaan kertaheitolla arveluttaa.

Sähköiseen taloushallintoon on mahdollista yhdistää myös reaaliaikainen kirjanpito. Tällöin pääset seuraamaan yrityksesi taloutta kirjanpitäjän kanssa sovitun jakson mukaisesti kuukausi-, viikko- tai jopa päivätasolla.

Jos et ole vielä valmis sähköiseen muutokseen, niin tarjoamme kirjanpidon palvelun myös täysin perinteisin menetelmin, jossa kaikista yrityksen tapahtumista toimitetaan paperinen tosite kirjanpitoon. Tärkeintä on, että rutiinit hoituvat sinulle miellyttävällä tavalla.

Varmistamme, että sinulla on aina tarvittaessa käytettävissä yrityksesi tärkeät talouden tunnusluvut. Näin pystyt tekemään liiketoimintasi kannalta oikeat päätökset riittävän nopeasti. Sähköinen taloushallinto on nopeaa, luotettavaa ja tehokasta.

Sähköinen taloushallinto säästää sinun aikaasi siihen missä sinun ammattitaitosi on. Käytössämme on kaksi erilaista ohjelmistoa. Yhdessä löydämme sinulle oikeat toimintatavat rutiineihin ja raportointiin.

NetVisor

Kun vaadit ohjelmistoltasi helppoa käytettävyyttä, mutta laajoja ominaisuuksia, on valintasi Visma Netvisor. Todella laajojen integraatio-ominaisuuksiensa ja pitkälle kehitetyn automaation vuoksi Netvisor soveltuu loistavasti vaativampiinkin toteutuksiin. Toisaalta Netvisor voidaan valjastaa myös aloittavan yrittäjän työkaluksi täysin kustomoitavan palveluvalikoiman avulla. Tilaa veloitukseton esittely tästä.

Heeros

Heeros-tuoteperhe sisältää kaikki sähköisen taloushallinnon prosessit. Ratkaisut ovat selainkäyttöisiä, joten voit käyttää niitä erilaisilla päätelaitteilla pöytätietokoneesta kännykkään, ajasta ja paikasta riippumatta. Circulalla kierrätät ja maksat ostolaskusi sekä käsittelet matkalaskut nopeasti ja vaivattomasti. Vendalla teet myyntilaskusi ja seuraat laskutustasi helposti. Laskut ja maksukehotukset lähtevät asiakkaillesi automaattisesti verkkolaskuina tai tulostuspalvelun kautta. Kaikki laskut arkistoituvat sähköiseen arkistoon, Adminaan, johon voit arkistoida myös kaikki muut yrityksesi asiakirjat. Monipuolisen hakutoiminnon avulla oikean dokumentin löytäminen on helppoa. Tutustu Heerokseen tästä linkistä ja etäyhteys järjestelmään tästä linkistä.

 

Maestro

Maestro NG -tuoteperhe tarjoaa erityisesti kaupan- ja palvelualan yrityksille tehokkaat ja kokonaisvaltaiset selainpohjaiset ratkaisut sisältäen mm. verkkokaupan integroimisen taloushallintoon sekä kassajärjestelmän, joka keskustelee CRM:n kanssa saumattomasti. Tutustu Maestron tuotevalikoimaan tästä ja ota yhteyttä sopivan kokonaisuuden löytämiseksi.

Ota yhteyttä

ACC Orlando Oy
Vapaalantie 2 B 23
01650 Vantaa
Puhelin 0102 390 590