Palkanlaskennan ulkoistaminen

Palkanlaskenta

 

Palkanmaksu

Palkanlaskennan ulkoistaminen tilitoimistollemme vapauttaa aikaa ja sillä varmistat, että yrityksesi palkanlaskenta tapahtuu ajallaan ja ammattitaidolla.

Palkanlaskenta käsittää henkilöstöluettelon ylläpidon, palkanlaskennan, palkkojen maksun, palkkalaskelmien lähetyksen työntekijöille, mahdolliset jäsenmaksujen ja ulosottojen pidätykset, kertyvän lomapalkkavelan laskennan sekä lakisääteiset viranomaisilmoitukset kuukausittain ja vuosittain. Tarvittaessa maksamme myös verot ja muut maksut yrityksen tililtä. Kun me hoidamme palkanlaskennan, näkyvät palkkakulut myös ajantasaisesti kirjanpidossa.

Palkanlaskentapalvelu sisältää aina henkilökohtaisen palkanlaskijan, joka mielellään neuvoo kaikissa palkanlaskentaan liittyvissä kysymyksissä.

Korvaukset ja hakemukset

Hoidamme myös yrityksellesi kela-korvausten hakemukset sekä palkkatukihakemukset.

Työehtosopimusten tulkinta

Työehtosopimusten tulkinta usein aiheuttaa päänvaivaa mutta voit jättää tulkinnan asiantuntijallemme, joka tekee selvityksen asiasta.

Vakuutukset

Ota yhteyttä meihin myös, kun palkkaat ensimmäisen työntekijän, niin alustamme tarvittavat toimenpiteet vakuutusyhtiöiden kanssa.

 

Ota yhteyttä

ACC Orlando Oy
Vapaalantie 2 B 23
01650 Vantaa
Puhelin 0102 390 590